الرئيسية
المجله
أحدث الصور
التسجيل
دخول
شاطر
|
السمك المحشي بخلطه الطماطم والجنزبيل بالخطوات المصوره
كاتب الموضوع
محتوى الموضوع
مجدى
مشرف
عدد المساهمات
:
3115
الجنـــس
:
العمر
:
32
تاريخ التسجيل
:
18/12/2010
موضوع: السمك المحشي بخلطه الطماطم والجنزبيل بالخطوات المصوره
الخميس أبريل 21, 2011 8:45 pm
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
سمك صافي او اي نوع من
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
المرغوب
بصل• طماطم •ليمون عادي•ليمون أسود
زيت زيتون •زنجبيل• ملح وبهارات وفلفل حار وثوم وبقدونس وكزبره
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
نفرم الكزبره والبقدونس ونبشر الثوم والزنجبيل
ونقطع البصل مكعبات صغيرة جدا
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
اهم حاجة الزيت والليمون والليمون الأسود
المطحون و ما ننساش البهارات والملح
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
وده شكلها ونبدا نحشي
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
من غير ما نفتح بطنه يعني من فتحة الفم
عشان الحشوه ماتطلع بره كلها
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
نصفهم في صينيه بعد ما حشيناهم ونوزع عليها شرائح
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
و البصل وزيت زيتون
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
نغطيه بالقصدير وندخله الفرن نص ساعه
وكده جاهزة ونقدمها
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا
الموضوع الاصلى
:
السمك المحشي بخلطه الطماطم والجنزبيل بالخطوات المصوره
المصدر
:
منتديات زهقان
الكاتب
:
مجدى
مجدى
; توقيع العضو
السمك المحشي بخلطه الطماطم والجنزبيل بالخطوات المصوره
صفحة
1
من اصل
1
.:: مَا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ ::.
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع
الرد على المواضيع في هذا المنتدى
::
الأسـرة والطــفل
::
::
عالم المطبخ و الاطباق الشهية
::
الأسـرة والطــفل
::
::
عالم المطبخ و الاطباق الشهية